Procedura de retur

Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nicio problemă, ai dreptul să returnezi articolul/articolele comandate si sa iti primesti banii inapoi. (O.G. 130/2000)

Nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare (fond de ten, transpiratie etc).

 • Pentru returnarea produsului acesta trebuie să fie aibă etichetele însoțitoare. 
 • Orice retur care nu respectă politica de retur a magazinului anasofia.ro poate fi refuzat!
 • Produsele pot fi returnate indiferent de motiv in maxim 14 zile de la data intrarii in posesie a produselor.
 • Lenjeria intima si costumele de baie nu se returneaza, din motive de igiena. 
 • Produsele fara eticheta originala nu se returneaza.

            În cazul în care doriți să returnați produsul este necesar să urmați următorii pași:

 1. Anunțați dorința de returnare a coletului prin email (contact@anasofia.ro), pe pagina de Facebook sau Instagram ori telefonic la 0371 233 504. Un operator va trimite catre firma de curierat o cerere de ridicare a coletului retur. Nu veti avea de achitat nimic in acest moment. 
 2. Între timp vă rugăm să ambalați produsul într-o manieră asemănătoare cu cea de la primire. Curierul va reveni în 1-2 zile de la data confirmării cererii de retur ca să ridice coletul de la adresa menționata pe colet.
 3. Va rugam sa ne transmiteti pe email la contact@anasofia.ro urmatoarele date necesare restituirii banilor: numarul comenzii, produsele returnate, contul IBAN si numele titularului de cont.
 4. In cazul in care comanda a fost achitata cu cardul, banii vor fi restituiti automat, dupa verificarea coletului, in acelasi cont din care s-a efectuat plata.
 5. Daca au trecut deja 14 zile lucratoare de cand ati facut un retur si doriti mai multe informatii, va sfatuim sa pregatiti toate detaliile legate de acesta (numar comanda, articolele returnate, awb de retur) si sa ne contactati telefonic sau email. 
 6. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate/purtate si se returneaza banii in contul mentionat de dvs. 
 7. NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc, se vor returna și acestea împreună cu produsele.
 8. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, si returnati intreaga comanda se va reține taxa de transport 12.90 lei
 9. Returul Nu este gratuit pentru produsele aflate in categoria de Lichidare de stoc! Taxa returului este de 12.90 lei!
 10. Termenul pentru rambursarea banilor poate dura pana la 14 zile lucratoare de la intrarea coletului in sediul nostru.

Banii se returnează într-un cont bancar IBAN valid care trebuie să fie pe numele clientului. Nu se pot returna banii în colete, prin curier sau altă metodă. Vă mulțumim de înțelegere.

ATENTIE!

 • Pe perioada de BLACK FRIDAY sau LICHIDARE DE STOC taxa de livrare va fi 12.90 lei la fiecare comanda, indiferent de valoarea ei. Totodata se va retine taxa de 12.90 lei la fiecare retur - total sau partial.
 • Clientul NU poate beneficia de alte coduri de reducere/discount in perioada BLACK FRIDAY.

 

PROCEDURA DE SCHIMB

Procedura de schimb a magazinului online www.anasofia.ro

 • Magazinul Anasofia accepta doar schimbul intre produse la acelasi pret sau la un pret mai mare fata de cele comandate initial- in acest caz diferenta va fi achitata de client la curier
 • Primul schimb este gratuit
 • NU se accepta schimbul cu produse care au un pret mai mic fata de cele comandate initial

 

             Echipa anasofia.ro verifică calitatea fiecărui articol în parte oferindu-ți astfel garanția că articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții (produsele au defecte, etc) ne asumăm răspunderea si iti vom returna banii in contul mentionat de tine fara a mai achita vreo taxa suplimentara.