Bine ati venit va spun cu drag!

Va intampin eu, Anca T. fondatoarea magazinului Anasofia.ro.

Pe scurt, Anasofia.ro este un magazin romantic,  in care imi doresc sa poti gasi tinute feminine, confortabile si putin iesite din comunul din fiecare zi. Imi place sa cred ca exista o putere nemarginita in feminitate si ca ea nu ar trebui inlocuita sau evitata niciodata. Este important pentru mine si am grija sa comunic frecvent echipei mele faptul ca dorim sa oferim o experienta online cat mai placuta fiecareia dintre voi. De la produse, la preturi, modalitati de ambalare, cadouri, retur facil si pe cat posibil gratuit, incercam sa iti producem o bucurie oridecate ori iti deschizi coletul de la noi. 

 

Pe lung insa, Anasofia.ro are propria-i calatorie. In primul rand poarta numele fetitei mele, pe atunci nenascuta si doar mult dorita. In al doilea rand, intreg proiectul a pornit din cautarea mea de a purta haine romantice si feminine fara a-mi cheltui tot salariul obtinut destul de greu din cariera mea de psiholog de atunci. Si atunci ca si acum, am considerat ca hainele sunt o frumoasa modalitate de exprimare si nu un scop in sine, ca ele infrumuseteaza in exterior pe acelea care cauta sa fie frumoase si pe interior. Mi-au placut hainele dintodeauna asa ca sa fiu mereu printre ele este o adevarata delectare. A fost un vis devenit realitate si de aceea va incurajez pe toti care cititi acest text, urmati-va visele constructive si nu lasati pesimismul celorlalti sa strice entuziasmul vostru. Fara vise, lumea ar fi prea trista.

Nimic nu se construieste de unul singur

Echipa noastra
Echipa noastra

Bineinteles ca nimic frumos si trainic nu se construieste de unul singur. Cu multa mandrie va spun ca am avut in jurul meu, in echipa Anasofia, mereu oameni de o deosebita incredere si daruire, ii pretuiesc pe fiecare in parte indiferent de timpul petrecut impreuna in acest proiect. 

Echipa asta trebuie sa aiba momentul ei de glorie. Fetele astea se sesizeaza singure cand sunt nevoi specifice, muncesc in echipa si nu au nevoie de remindere constante pentru a-si face treaba. Toata lumea stie ce are de facut si inteleg ca progresul si succesul e al nostru, al tuturor.  Inteleg importanta integritatii si a standardelor morale, a prieteniei si intelegerii. 

Avem unde imbunatatii, dar lucrurile bune trebuie celebrate si echipa aceasta, este o reusita pe care nu vrem sa o trecem cu vederea. 

 

Anasofia.ro a devenit o afacere solida cu pasi marunti si grei si mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu. In El cred din toata inima si l-as darui tuturor, pentru ca este cu adevarat raspunsul oricaror cautari.

Cel mai mult ma energizeaza gandul ca daca continuam sa facem o treaba buna, vom putea fi si mai mult de ajutor in comunitatea noastra. 

De-a lungul timpului echipa noastra s-a implicat fizic si financiar in multiple proiecte sociale pe care nu am fi reusit sa le facem fara voi, cei care aveti incredere in noi cumparandu-ne produsele.

Printre aceste proiecte numaram: vizitele si donatiile catre Caminul de batrani de la Dumbrava, colaborarea cu fundatia Caleb care ofera locuri de munca si suport femeilor abuzate din comunitatea de rromi, donatii facute multiplelor ong-uri, scoli, copii cu SMA, achitarea de terapii pentru copii cu autism si multe altele. 

Mai avem de parcurs bineinteles multe vise, ne dorim cu tarie sa fim de ajutor in comunitatea noastra, sunt multe nevoi si ne dorim mult sa fim parte din solutie. 

Va multumim tuturor pentru increderea in noi, pentru miile de recenzii, existam datorita voua, cei care ne vizitati si cumparati produsele noastre. Va dorim tot ce e mai bun!

 

Cu drag, Anca si echipa Anasofia.ro